Image
Mazda strand en surf

Dakdragers met gratis montage

Op vakantie wil je natuurlijk voldoende spullen kunnen meenemen. Met dakdragers creëer je meer ruimte voor jouw Mazda.

Tijdelijk worden deze gratis gemonteerd! Wij hebben daarnaast allerlei accessoires afgesteld op jouw type Mazda. Bovendien zijn diverse transportaccessoires nu extra aantrekkelijk geprijsd!

Image
Thule fietsendrager met Mazda CX-5

TREKHAAK MET FIETSENDRAGER

Wil je een trekhaak met fietsendrager aanschaffen? Tijdelijk krijg je bij aanschaf van een trekhaak een Thule Velocompact 925 fietsendrager voor een meerprijs van € 179.

Bestel de fietsendrager voor het einde van de maand, dan rijd je er gegarandeerd in augustus mee weg! Dit vanwege de grote populariteit op dit moment.

*Foto wijkt af van het daadwerkelijke aanbod.

Image
Rode Mazda met een trekhaak

TREKHAAK MET KORTING

Trek je eropuit met caravan of vouwwagen? Met een trekhaak haal je meer uit jouw Mazda. Of het nu voor een paard- of boottrailer is, of om de fietsendrager op te monteren, een trekhaak op je Mazda kan goed van pas komen.

Heb je alleen interesse in een trekhaak? Dan krijg je bij aanschaf daarvan 10% korting. Kom daarom bij ons langs voordat je op vakantie gaat!

 

Wil je liever geen trekhaak op je Mazda, maar wel met de fietsen op pad? Bekijk dan deze fietsendragers die zonder trekhaak aan je Mazda gemonteerd kunnen worden.

Neem contact met ons op om te bestellen

Type